Bästa elavtalen

Hur får man det lägsta elpriset?

Du börjar med att hålla koll på ditt elavtal, därefter byter du till ett billigare så klart. Du förstår inte vilka belopp det finns att spara!

Vi ska vägleda dig till den bästa elaffären du gjort!

Idagt finns det en uppsjö av jämförelseplatser på webben, här kan du jämföra alla elavtal som finns i Sverige och se vilka som passar dig!

Lägg några minuter på att jämföra, ta fram din elfaktura och se om du betalar på tok för mycket.

Den korta tid du lägger ner på att byta elavtal kan ge enorma besparingar. Du kan som boende in en normalstor lägenhet spara upp till 6 000 kronor genom att byta elavtal. För den som bor i lägenhet är vinsten lägre, men det kan ändå handla om drygt tusen kronor.

Tecknaelavtal

Det är alltid bäst att helt själv ta kontroll över sin egna situationen och se till att man har ett avtal att börja med. Vi här på denna avdelningen kan skarpt avråda dig från att ingå förhastade avtal när du blir kontaktad av elföretag som ringer upp dig eller stoppar dig på gatan.

I dessa lägen har du aldrig koll på vad du betalar i dagsläget, när avtalet löper ut eller vilka billigare alternativ som finns tillgängliga. Risken är uppenbar! Du kommer garanterat att bli sittande med dubbla avtal eller ett avtal som inte är det optimalt säger Uffe hos oss som är våran bästa konsumentrådgivare.