Att mista en familjemedlem

Plötsligt var familjen lite mindre 

Saknad, sorg och att anordna en begravning. 

När någon går bort hamnar tankarna överallt. Känslorna kommer upp till ytan och man blir ledsen och tänker på den man inte längre kan träffa. Samtidigt så måste man fixa en hel hög av saker. Det är inte lätt att minnas och kontemplera det som varit samtidigt som man skall fixa med grejer man aldrig behövt göra innan. Därför kan det vara skönt att få lite hjälp så att en själv kan ta sig den tiden man behöver för att landa i det som hänt och vara med sin familj vilket är viktigt i en tid av sorg!  Vi tog hjälp av Limhamns Begravningsbyrå.

 

En bra begravningsbyrå Limhamn

Vid en begravning är det 100 saker som skall vara på plats. Begravningsbyrå Limhamn såg till att den listan blev lite kortare. Istället för att fokusera på pappersarbete och regler kunde vi i familjen hålla fokus på att se till så att detaljerna kring begravningen blev vad vi ville. Vi tittade i testamentet och kunde skapa en begravning som var den som var önskad med alla detaljer på plats. Vi tänkte ut vad som skulle stå på gravstenen men vi fick hjälp att få tag på en. Det gjorde att vi kunde fokusera på vår saknade och minnas fina stunder och skapa en sista fin stund med allt som behövdes för att göra detta. Musik och mat och vänner och värme. 

cropped-cropped-avtal.jpg

Limhamns begravningsbyrå bäst i stan enligt oss

Eftersom begravningsbyrån tog tag i allt praktiskt som lagar och avgifter och bokningar och tider kunde vi slappna av. Därför är det så bra att få hjälp när något sådant händer. De fokuserar på vad de kan och ser till att det blir rätt och riktigt gjort utan att tynga oss med beslut som vi inte vill eller tidigare har tänkt på. Tillsammans blev vi som ett lag med ett gemensamt mål att få till det bästa avskedet vi kunde. Det var till mycket stor hjälp för oss!